Fanii nu și-au pierdut speranța în cazul seriei Golden Boy - Dragoste rebelă, sezonul 2. Ce spun publicațiile din Turcia

Publicat pe 08.04.2024 la 19:32 Actualizat pe 08.04.2024 la 19:54

Golden Boy - Dragoste rebelă continuă să rămână una dintre cele mai importante producții din Turcia la momentul actual. Cu toate acestea, sezonul 2 nu are același efect ca sezonul 1.

actori golden boy

Fanii nu și-au pierdut speranța în cazul seriei Golden Boy - Dragoste rebelă, sezonul 2

Happy Channel

Golden Boy – Dragoste rebelă rămâne un serial exemplar, cu toate că sezonul 2 nu a avut același efect ca primul sezon. Cel mai important motiv pentru care s-a întâmplat acest lucru a fost că revenirea graduală i-a încântat pe toți.

Fanii nu și-au pierdut speranța în cazul seriei Golden Boy – Dragoste rebelă, sezonul 2

Milioane de fani urmăresc în continuare povestea care îi ține cu sufletul la gură de fiecare dată când apare pe micile ecrane. Greșelile strecurate în sezonul 2 au rămas de domeniul trecutului, astfel că situația s-a redresat.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Golden Boy – Dragoste rebelă a fost nevoit să treacă prin situații dificile și să se pună rapid pe picioare în sezonul 2. Cu Afra Saraçoğlu și Mert Ramazan Demir în rol principal, povestea a căpătat un nou sens. După ce protagoniștii nu au mai ascuns că formează un cuplu, totul s-a schimbat. Dacă la început cei doi și-au negat sentimentele reale, iată că acum locuiesc în aceeași casă.

Transformarea personajelor în schimb, dificultatea cu care au fost primi de audiență și felul în care telespectatorii au reușit să se adapteze a fost devastator pentru serialul care a reușit în cele din urmă să iasă învingător. Primu sezon a venit ca o surpriză pentru toată lumea, dar debutul său magnific a fost umbrit de schimbarea registrului în cel de-al doilea sezon.

Cu toate acestea, serialul a continuat într-o formă extrem de puternică. Taro Emir Tekin a fost adăugat distribuției și astfel cei mai mulți și-au recăpătat speranțele. Dacă mulți nu credeau că povestea poate fi salvată, iată astăzi dovada. Mai există în continuare multe comentarii negative în mediul online, însă cele pozitive reușesc să aducă un plus de valoare.

Episodul cu numărul 65 a apărut deja în Turcia și continuare seriei este de asemenea așteptată. Trebuie notat faptul că mai există încă o largă audiență interesată de Golden Boy – Dragoste rebelă și oameni care nu vor abandona acest serial.

Mert Ramazan Demir, impresionat de succes seriei Golden Boy

De-a lungul fiecărui episod, întreaga echipă a oferit puterea exemplului. Grație determinării fiecărui actor, serialul a continuat într-o manieră pozitivă și se situează și acum pe cele mai bune locuri în topurile preferințelor fanilor.

Mert Ramazan Demir a câștigat recunoaștere internațională datorită rolului Ferit în serie, fiind printre cele mai populare personaje la ora actuală. Actorul a devenit printre cei mai îndrăgiți din Turcia.

Astfel, acesta a reușit să primească încă de la început propunerile brandurilor de lux și s-a dovedit a fi un succes răsunător. Actorul a mărturisit că nu-și face niciun plan de viitor și întotdeauna trăiește după bunul plac. Cum Golden Boy – Dragoste rebelă a ajuns să fie urmărit în fiecare parte a lumii, însuși Mert Ramazan Demir a specificat faptul că este uimit de ceea ce se întâmplă.

“Jur, noi urmărit cu stupoare cum se desfășoară lucrurile.”, a transmis actorul într-o întâlnire cu presa. Mert Ramazan Demir are peste 4 milioane de fani pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 60 de fotografii și filmulețe.

În articolul

Fanii nu și-au pierdut speranța în cazul seriei Golden Boy - Dragoste rebelă, sezonul 2. Ce spun publicațiile din Turcia

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2024. Peștii petrec timp cu persoana iubită. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Românul care a cumpărat un avion de pasageri şi-l transformă în restaurant. Momentul în care a fost adus pe un trailer special
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
Tort cu ouă de ciocolată. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Umplutură de cozonac cu nucă și ciocolată. Rețeta și trucuri pentru un gust aparte
useit.ro
Ecusonul smart care își propune să înlocuiască smartphone-ul. Cum ar funcționa dispozitivul inedit Ai Pin
as.ro
Ajuns la sapă de lemn, într-un azil pe care nu îşi permite să îl plătească, Irinel Columbeanu a primit cea mai bună veste!
MediCOOL
Nopțile nedormite ne fac să ne simțim mai bătrâni decât suntem
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Ciclul de 90 de minute: cum îți poți adormi bebelușul ușor
MediCOOL
Alimentele sănătoase pe care le pot consuma veganii. Ce poți include în dietă
HelloTaste
Cum poți prepara un drob crocant. Iată ce trebuie să faci pentru o textură mai interesantă
x